MotorInfo

Nabídka Renault a Dacia na říjen 2016

20.10.2016 13:32
Nabídka Renault a Dacia na říjen 2016

Značky Renault a Dacia připravily na říjen 2016 následující nabídku.

Nový MÉGANE Grandtour

Od začátku října jsou v prodejní síti Renault první nové vozy MÉGANE Grandtour. Aktuální obchodní nabídka zahrnuje pakety výbavy zdarma, díky nimž klient získává bohatší technologickou výbavu svého vozu:

  • Výbava ZEN – Pack Klimatizace Plus v hodnotě 10 000 Kč (dvouzónová automatická klimatizace + dešťový a světelný senzor)
  • Výbava Intens – Pack Navigace v hodnotě 10 000 Kč (navigační systém pro R-Link 2 s mapovým pokrytím celé Evropy)
  • Výbava Bose – Pack City v hodnotě 18 000 Kč (parkovací senzory 360°, zadní parkovací kamera, systém automatického parkování Easy Park Assist, systém sledování mrtvého úhlu)
  • Verze GT – Pack Bose v hodnotě 30 000 Kč (systém R-Link 2 s displejem 8,7“, hudební systém Bose Surround Sound System, navigace pro systém R-Link 2 s mapovým pokrytím celé Evropy)

Klient navíc může získat bonus 20 000 Kč při výkupu starého vozu. Připravena je i nabídka značkového financování Renault Finance v čele s produktem Fair Credit s 0% poplatkem a úrokem již od 0%.

Dny Renault MÉGANE

Ve dnech 17. – 22. října probíhají v celé prodejní síti Renault dny otevřených dveří pod názvem Dny Renault MÉGANE. V rámci těchto dnů otevřených dveří je v prodejní síti prodloužena i sobotní otevírací doba. Dny Renault MÉGANE jsou uspořádány u příležitosti příchodu nového MÉGANE Grandtour na český trh doplňujícího v nabídce nový MÉGANE v provedení pětidveřový hatchback, který na náš trh dorazil na konci února letošního roku. Kromě rodiny MÉGANE, jíž jsou dny otevřených dveří tematicky věnovány, je prezentována kompletní modelová řada Renault, včetně modernizovaných modelů CLIO a CLIO Grandtour. Pro všechny modely osobních vozů Renault je v rámci dnů otevřených dveří připravena speciální nabídka včetně sady zimních pneumatik zdarma ke každému vozu.

Užitkové vozy

Renault Pro+ přichází s nabídkou zvýhodňující vybrané motorizace Euro 6 u všech modelů dodávek. Kangoo Express nyní pořídíte v motorizaci 1.5dci 90k za cenu 75k, Trafic furgon dci 1.6 Energy 145k za cenu 125k a u modelu Master jsou motory 165k / 170k za cenu 145 koňové verze. Akce je určená výhradně pro firemní klientelu a platí při podmínkách pro odběr jednoho vozu. Standardní součástí nabídky užitkových vozů Renault Pro je značkové financování 103%, u kterého klienti při akontaci 35 % a délce financování 3 roky přeplatí pouhá 3 %.

RENAULT Servis

ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE: 1.10.- 31.12 2016

V nabídce je atraktivní ceny prémiových zimních pneumatik s přezutím zdarma či zimní sady kompletních kol s plechovými nebo hliníkovými disky, ke kterým jako dárek dostanete okrasné kryty kol nebo bezpečnostní šrouby. Při návštěvě servisu můžete dále využít těchto zajímavých nabídek: 

  • výhodné ceny orig. autobaterií s výměnou zdarma a úsporou 500 Kč
  • profesionální zimní prohlídka vašeho vozu za akční cenu 249 Kč
  • 20% sleva na nákup balíčků příslušenství Renault
  • akce na stěrače - při koupi sady předních stěračů získáte zadní stěrač zdarma

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ RENAULT

Pro většinu modelů jsou připraveny balíčky příslušenství obsahující tematický mix produktů. Zaměřeny jsou na praktické využití vozu, jeho styling či pohodlí řidiče a jeho spolucestujících. Při koupi příslušenství v balíčku zaplatí zákazník o 20 % méně oproti nákupu produktů samostatně. 

ZIMNÍ PNEUMATIKY, DISKY A KOMPLETNÍ KOLA: od 1. 9. do 31. 12. 2016.

Přezutí zdarma - Pokud si pořídíte sadu 4 ks zimních pneumatik prémiových značek Nokian, Goodyear, Dunlop, Michelin nebo Fulda, bude jejich výměna zcela zdarma. V případě koupě kompletních kol na vás čekají další benefity:

  • Bezpečnostní šrouby (komplet s ALU disky)
  • Ozdobné kryty kol (komplet s plechovými disky) 

Nabídka pro vozy starší 5 let

Program Servis 5+ je určen pro majitele vozů starší než 5 let, kteří hledají nižší cenu, ale zároveň 100% kvalitu a jistotu náhradních dílů a služeb servisu. Zákazníkům se starším vozem jsou garantovány o 20% nižší náklady na mechanický servis vozu, díly i práci.  

DACIA ROADSHOW 2016

Poznat 3. nejprodávanější značku soukromé klientele a otestovat modelovou řadu Dacia můžete letos na akci Dacia Roadshow, konané u vybraných prodejen Kaufland. Karavana se letos zastaví na 16 místech po celé České republice. Na akci se podílí importér a více než čtvrtina prodejní sítě. Návštěvníci se mohou těšit na nejprodávanější SUV soukromé klientele, Dacii Duster a další modely. Za testovací jízdu si každý odnese dárek dle svého výběru.

DACIA Financování

S platností od pondělí 17. října 2016 obdrží každý klient financující svůj nový vůz Dacia s Dacia Finance zimní pneumatiky zdarma, a to včetně přezutí. Akce platí pro modely Dacia Duster, Dokker, Dokker VAN a Lodgy a to až do konce roku 2016. Podzimní starosti s přezouváním svého nového vozu tak můžete hodit za hlavu.

DACIA Servis

ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE DACIA: 1.10.- 31.12 2016

Zvýhodněné ceny sad pneumatik s plechovými nebo hliníkovými disky, ke kterým navíc jako dárek dostanete okrasné kryty kol nebo bezpečnostní šrouby zdarma. Nebo akční nabídku prémiových pneumatik včetně přezutí zdarma!

Dále je můžete získat:

  • profesionální zimní prohlídku vozu za akční cenu 199 Kč
  • zvýhodněnou nabídku balíčků vybraného zimního příslušenství Dacia
  • akční ceny originálních autobaterií s výměnou zdarma a úsporou 250 Kč
  • akce na stěrače - při koupi sady předních stěračů získáte zadní stěrač zdarma

ZIMNÍ PNEUMATIKY, DISKY A KOMPLETNÍ KOLA: od 1. 9. do 31. 12. 2016.

Přezutí zdarma - Pokud si pořídíte sadu 4 ks zimních pneumatik prémiových značek Nokian, Goodyear, Dunlop, Michelin nebo Fulda, bude jejich výměna zcela zdarma.

V případě koupě kompletních kol na vás čekají další benefity:

  • Bezpečnostní šrouby (komplet s ALU disky
  • Ozdobné kryty kol (komplet s plechovými disky)

Originální příslušenství Dacia

Pro většinu modelů jsou připraveny balíčky příslušenství obsahující tematický mix doplňků. Zaměřeny jsou na praktické využití vozu, jeho styling či pohodlí řidiče a jeho spolucestujících. Při koupi příslušenství v balíčku zaplatí zákazník o 20 % méně oproti nákupu produktů samostatně.

 

Ilustrační foto: J.Svoboda